ΝΕΑ

Ιππικά ταξίδια – Equestrian Holidays

Τι θα λέγατε για μία μαγευτική βόλτα στην μαρίνα της Σύρου ή για ένα χαλαρό έφιππο περίπατο σε χωριό του νησιού? Θέλετε να επισκεφθείτε την Σύρο και καθημερινά να ιππεύετε σε μαθήματα και βόλτες ιππασίας? Εναλλακτικά, πως θα σας φαινόταν μία ιππική βόλτα σε παραλία της Νάξου? Η” σε βουνό της Κρήτης? Ή  όλα μαζί?

Επισκεφθείτε τον Ιππικό Όμιλο Κυκλάδων για την δική σας ιππική εμπειρία ή αφήστε μας να οργανώσουμε το ταξίδι σας με επίκεντρο την ιππασία, σε οποιαδήποτε τοποθεσία εντός Ελλάδος, επιθυμείτε. Μπορούμε να προτείνουμε ιδέες και να σας συνοδέψουμε στην ιππική σας εμπειρία εκτός Σύρου.

Για την ιππασία σας στην Σύρο, διαθέτουμε άρτια εκπαιδευμένα άλογα και συνοδούς για να κάνουμε πραγματικότητα το όνειρό σας. Μπορείτε να μάθετε τις βασικές αρχές της ιππασίας στις εγκαταστάσεις μας, ή να συνδυάσετε την εκμάθηση ιππασίας με κάποια ιππική εξόρμηση στις διάφορες πανέμορφες διαδρομές που έχουμε χαράξει για εσάς. Επικοινωνήστε μαζί μας για να φτιάξουμε το πακέτο ιππικών διακοπών που ταιριάζει σε εσάς!

 

How about a magical ride around the marina of Syros or a relaxed horseback riding stroll in one of the islands” villages? Do you want to visit Syros and horseride daily? Or, how would you like a hack on a beach in Naxos? Or a  mountain in Crete; Or all together?

Visit the Equestrian Club of Cyclades for your own equestrian experience or let us organise your equestrian trip to any location within Greece. We can suggest ideas and be of guidance for your equestrian experience outside Syros.

Alternatively, for your riding in Syros, we have well trained horses and guides to make your dream come true. We can teach you the basic principles of horse riding within our facilities, or combine riding lessons with hacks out on various paths we have discovered for you. Conctact us for discussing and booking the equestrian holiday package that suits you! 

Read more →

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΙΠΠΑΣΙΑΣ – 10 ΧΡΟΝΙΑ ΙΠΠΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Φεστιβάλ Ιππασίας | 10 χρόνια Ιππικός Όμιλος Κυκλάδων

Διοργανωτής Ιππικός Όμιλος Κυκλάδων | Συνδιοργανωτής Περιφέρεια Ν.Αιγαίου


Ο Ιππικός Όμιλος Κυκλάδων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νότιου Αιγαίου, σας προσκαλεί στις 28-29 Οκτωβρίου 2017 στο Φεστιβάλ Ιππασίας στην Σύρο.

Η επέτειος για τα 10 χρόνια λειτουργίας του Ι.Ο.ΚΥΚΛΑΔΩΝ, με σκοπό την διάδοση της ιππασίας και του φιλίππου πνεύματος στην Σύρο και τα νησιά του Αιγαίου, είναι γεγονός και για τον λόγο αυτό γιορτάζουμε μαζί σας!

 

Read more →

Open Day Ιππασίας 2016

OPEN DAY ΙΠΠΑΣΙΑΣ

12:00 – 16:00

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016 

 

Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016 από τις 12:00 έως τις 16:00, ο Ιππικός Όμιλος Κυκλάδων ανοίγει τις πόρτες του στον κόσμο του νησιού.

Read more →

Open Day για Φοιτητες

FBCover_OpenDay_010416

Την Παρασκευή 1 Απριλιόυ 2016 ο Ιππικός Όμιλος Κυκλάδων ανοίγει τις πόρτες του στον φοιτητικό κόσμο του νησιού για να εξερευνήσει τους χώρους μας, να γνωρίσει τα άλογά μας, να δοκιμάσει πως είναι να ιππεύεις ένα άλογο και να φανταστεί τον εαυτό του/της μέσα από εμάς!

Read more →

Ζητειται ατομο για εργασια

Ζητείται άτομο στον Ιππικό Όμιλο Κυκλάδων για πρακτική εργασία.

Όσοι ενδιαφέρονται για πρακτική άσκηση στην ιππασία, έχουν εμπειρία σε σχέση με τα άλογα και την καθημερινότητά τους και επιθυμούν να βοηθήσουν σε μαθήματα ιππασίας, βόλτες ιππασίας, ιπποκομία και σε γενικές γραμμές βοήθεια στον στάβλο, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Σε αντάλλαγμα προσφέρουμε μαθήματα ιππασίας, διαμονή, διατροφή και αν έχετε άλογο, μπορούμε να συζητήσουμε για τροφεία.

Η παραμονή του κάθε ενδιαφερόμενου/ης θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 4 μήνες, κατά προτίμηση από Ιούνιο μέχρι και Σεπτέμβριο 2015.

Παρακαλούμε να αποστείλετε βιογραφικό και αν είναι δυνατόν συστατική επιστολή και συνοδευτική επιστολή ενδιαφέροντος.

Για οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλώ επικοινωνήστε με την Κα Καραμολέγκου στα:

τηλ: 6977 449644 ή
email: iokyk@hotmail.com

Η Σύρος είναι πανέμορφο νησί στο κέντρο της Ελλάδος και είναι η πρωτεύουσα των Κυκλάδων, όπου βρίσκονται οι πιο διάσημοι ελληνικοί τουριστικοί προορισμοί. Λίγες μόνο ώρες από την Αθήνα, με τουλάχιστον 30.000 μόνιμους κατοίκους, είναι η ιδανική τοποθεσία να βρίσκεστε καθ’όλη την διάρκεια του χρόνου!

Ευχόμαστε να επικοινωνήσετε σύντομα!

1-Diadora ston Stavlo1a

Read more →

Syros Pony & Horse Club

DSC_0508A

Κάθε Κυριακή στον Ιππικό Όμιλο Κυκλάδων στην Σύρο θα πραγματοποιείται από τις 11:00-13:00 παρουσίαση σε σχέση με την ζωή των ιπποειδών και δραστηριότητες που αφορούν την καθημερινότητά τους, σε ομάδες παιδιών από 3 έως 5,5 ετών. Οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να καθαρίσουν, ξυστρίσουν (βούρτσισμα), χαϊδέψουν και σελώσουν τον Δούκα, το πόνυ και όποιο μπορεί θα κάνει και έφιππη βολτούλα. Οι γονείς μπορούν να πάρουν τον καφέ τους στο εντευκτήριο του Ομίλου, χυμό για τα παιδιά κ.ο.κ. Η συνεισφορά για το Pony Club είναι στα 5 ευρώ. Τα μικρότερα παιδιά θα συνοδεύονται από τον κηδεμόνα τους στους στάβλους ενώ τα μεγαλύτερα θα μπορούν να ιππεύσουν μεγαλύτερο πόνυ κατόπιν συνεννοήσεως.

 

Read more →