ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΙΠΠΑΣΙΑ

 

Ιππική Δεξιοτεχνία, Υπερπήδηση Εμποδίων, Ιππική Αντοχή αλλά και Αμαξοδήγηση είναι τα αθλήματα με τα οποία μπορείτε να ασχοληθείτε στον Ιππικό Όμιλο Κυκλάδων. Με εμπειρία ή χώρις στον χώρο της αθλητικής ιππασίας, βρίσκουμε την προπόνηση που ταιριάζει σε εσάς και το άλογό σας.

Η γνώση, η εμπειρία και οι εγκαταστάσεις μας παρέχουν ασφάλεια στην καθημερινή σας άσκηση. Ο Ιππικός Όμιλος Κυκλάδων είναι ο μοναδικός σύλλογος στις Κυκλάδες αναγνωρισμένος και μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας.

 

Ένας με τέσσερις αγώνες ετησίως διοργανώνονται στην Σύρο αλλά και σε άλλα νησιά, από τον Σύλλογό μας με στόχο την διάδοση της ιππασίας στα νησιά του Αιγαίου. Τους καλοκαιρινούς μήνες διοργανώνονται παιχνίδια με τα άλογα, όπου συμμετέχουν οι μικροί μας αθλούμενοι επιδεικνύοντας τις ιππικές τους δεξιότητες.

Πρωταθλητής Όμιλος στην Μονή και Διπλή Ζέυξη Αμαξοδήγησης για το 2011, με πρωταθλητές αθλητές οδηγούς τα έτη 2011,2012 και 2013 αλλά και πολυνίκεις στην Ιππική Δεξιοτεχνία, η αθλητική δύναμη του Όμίλου μας έχει σταθερά ανοδική πορεία.

 

Αν επιθυμείτε να είστε θεατές στην καθημερινή προπόνηση των αθλητών μας με τα άλογά τους, μπορείτε στο εντευκτήριο του Ομίλου στο μοναδικό περιβάλλον που έχει δημιουργηθεί για εσάς, να απολαύσετε το θέαμα.

Οι ώρες των προπονήσεων είναι απογευματίνες, αναλόγως με την εποχή. Μπορείτε να επικοινωνήσετε για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προπονήσεις μας.