ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΙΠΠΑΣΙΑ

photo 16

Από τις πιο απελευθερώτικες αισθήσεις είναι μία βόλτα πάνω στο άλογο. Ανακαλύψτε μονοπάτια και τοπία έφιπποι απολαμβάνοντας αξέχαστες εμπειρίες. Ο Ιππικός Όμιλος Κυκλάδων προσφέρει διάφορες βόλτες ιππασίας έχοντας πάντα ώς πρώτη προτεραιότητα την ασφάλειά σας. Σε γκρούπ των 1-3 ατόμων σας ταξιδέουμε σε μονόωρες βόλτες με βάση την εμπειρία σας, σε σχέση με την ιππασία.

Για τους αρχάριους ιππείς θα συστήναμε μαθήματα ιππασίας πριν την οποιαδήποτε εξόρμήση τους εκτός Ομίλου. Είναι πιο ασφαλές και θα απολαύσουν με μεγαλύτερη ασφάλεια την ελεύθερη ιππασία τους, στην φύση.

Για τους έμπειρους ιππείς οργανώνουμε περιπατητικές έφιππες βόλτες στην περιοχή του Μάννα όπου είναι η τοποθεσία των εγκαταστάσεών μας αλλά και σε ευρύτερες περιοχές εφόσον υπάρξει συνεννόηση. Αν επιθυμείτε κάτι μαγικό, σε συγκεκριμένες εποχές διοργανώνουμε για εσάς επίσκεψη και μπάνιο στην θάλασσα με τα άλογα.

Σε όλες τις περιπτώσεις οι βόλτες πραγματοποιούνται με ραντεβού. Παρακαλούμε να φοράτε άνετο ρουχισμό, παντελόνι, κολάν ή φόρμα κατά προτίμηση αν δεν έχετε στολή ιππασίας και κλειστό υπόδημα. Καπέλο σας παρέχουμε εμείς.